4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

300 çocuk erkekliğe adım attı

Mardin'in Midyat İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde, yaklaşık 300 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen şölende davetliler, salona davul zurna eşliğinde alındı.

Şölende çocuklara kirvelik yapan Belediye Başkan Yardımcıları Tevfik Baysal, Fethi Oruç ve Belediye Başkan Vekili Hayrettin Bilkay, davetlilerle yakından ilgilendi. Belediye Başkan Yardımcısı Fethi Oruç, sünnet şöleniyle ilgili yaptığı açıklamada, "Amacımız, fakir ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın, 4 yaş ve üzeri erkek çocuklarının sünnetini sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmek ve belediye olarak bu geleneği şölen havasında vatandaşlarımıza yaşatmak, yardımseverlik ve kaynaşma sağlamaktır. Bu başarılı organizasyonda sağlık ekibinin ve yardımsever vatandaşlarımızın da katkısı olmuştur. Biz belediye olarak çocuklarımızın kıyafetlerini aldık, meclis üyelerimiz de para ve altın takarak katkıda bulundu. Sağlık ekibine ve katkısı olan bütün kuruluşlara, işadamlarına ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Birlik ve beraberliğin perçinleştiği organizasyonda, hayırsever işadamlarından Mustafa Sadık, Emre Kuyumcusu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Odası Başkanı (TŞOF) Zeki Ayyıldız, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Niyazi Yılmaz, Doğruyol Partisi (DYP) İlçe Başkanı Kemal Şahin, Yolbaşı Belde Belediye Başkanı Adem Tekin, İl Meclis Üyesi Şehmuz Tural, İlçe Meclis Üyesi Niyazi Atalay, organizasyona katkıda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 15:33:08
Güncelleme :13 Eylül 2005 Salı 15:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysı cemıloglu IP: 85.99.199.xxx Tarih : 25.09.2005 16:07:27
Allah beledıye baskanından kaymakamdan ve mıdyat halkından razı olsun