3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Çaresiz koca yardım bekliyor

Nusaybin'de, 11 gün önce ortadan kaybolan anne ve oğlundan haber alınamıyor.

Nusaybin'e bağlı Tepealtı Köyü'nde ikamet eden 32 yaşındaki Delal Demirel adlı kadın, oğlu Ömer'i (6) de yanına alarak evini terk etti. Kocası Ali Demirel, eşinin her gece gördüğü rüyaların etkisiyle bunalıma girdiğini ve bu nedenle evi terk etmiş olabileceğini söyledi.

Günlerdir kayıp olan eşini her yerde aradığını belirten Demirel, "Benim hanım, gördüğü rüyalardan dolayı bunalım geçirip 11 gün önce kayboldu. Bütün akrabalarımıza, gidebileceği her yere sorduk, ama bulamadık. 10 gündür başka illerde de arıyoruz. Polise ve savcılığa da başvurduk, maalesef bir iz bulamadık. Bu olay herkesin başına gelebilir. Her insanın bir akrabası özürlü olabilir veya bunalıma girmiş olabilir. Lütfen, bu fotoğraftaki bayanı görenler bizi arasın. Lütfen bu gibi kaybolan kişilerin fotoğraflarını hafızalarımızda tutalım ve akrabalarına haber verelim" diyerek yardım istedi.

Demirel, kayıp eşini görenlerin '0 536 5192091' numaralı telefondan veya haberin yayınlandığı gazetelerden kendisine ulaşılabileceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2006 Cuma 15:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?