5
Mayıs
2024
Pazar
İNSAN KAYNAKLARI

Belediye engellileri simitçi yaptı

Şanlıurfa Belediyesi Engelli Koordinasyon Birimi, engellilere iş istihdamı oluşturmak amacıyla kentin muhtelif yerlerine konulması kararlaştırılan 10 simit büfesinin kuraları çekildi. 

Belediye encümen toplantı salonunda, Belediye Başkan Vekili M. Fevzi Yücetepe'nin katılımı ile gerçekleştirilen kura çekimine hak sahibi 8 engelli vatandaş katıldı. 

Şanlıurfa Belediyesi olarak engellilere büyük önem verdiklerini ve her fırsatta onların yanında olmaya çalıştıklarını belirten başkan vekili Yücetepe, "Belediyemiz olarak daima engellilerin yanındayız. Engelliler için yürüttüğümüz Engelli Koordinasyon Merkezinin yapımı için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Merkezimizin faaliyete geçmesi ile birlikte engellilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek duruma geleceğiz. Engellilere iş istihdamı oluşturmak amacıyla, kentin muhtelif yerlerinde 10 adet simit büfesi belirledik ve bunların kuralarını gerçekleştirdik. Umarım hak sahiplerine hayırlı olur" dedi. 

Yapılan kura çekilişi sonucunda belirlenen simit büfelerinin yeri ve sahiplerinin isim listesi şu şekilde oluştu: 

Hüseyin Şat: Halk Eğitim Merkezi Önü, Ömer Faruk Polat: Ömeriye Camii Önü, Mehmet Kılıç: Atatürk Kapalı Spor Salonu-Emirgan önü, Mehmet Öğe: Karameydanı Camii Önü, Halil Ergül: Merkez İlköğretim Okulu Önü, Bekir Solmaz: Cebeci Parkı Yanı, Mehmet Yüksel: Ali Şelli Parkı karşısı, Ali Sağıroğlu: Haşimiye durağı yanı
Diğer 2 adet simit büfesinin yeri ve sahibinin ise önümüzdeki günlerde yapılacak kura çekimi sonucu belirlenecek.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 10:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?