1
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞANLIURFA

Mehmet Mısır

Şanlıurfa’da hayırsever 2 vatandaş tarafından yapılan sağlık ocağı hizmete açıldı. Bağlarbaşı semtinde Mehmet Mısır isimli vatandaşın dairesini bağışladığı ve Mehmet Akyürek isimli kişi tarafından iç dekorasyonunun yapıldığı 14 Nolu Mehmet Mısır Sağlık Ocağı hizmete açıldı. Düzenlenen törende hayır sever vatandaş Mehmet Mısır yaptığı bağışın deve kılı kadar küçük, sağlık açısından faydalarının deve kadar büyük olduğunu söyledi.

2004 yılında sağlık ve diğer alanlarda atılım yılı olacağını söylediğini ve yapılan bağışlarla şevklerinin ivme kazandığını belirten Vali Şükrü Kocatepe de, "Sağlık hizmetleri ve diğer alanlarda 2004 yılının atılım yılı olacağını ilan etmiştik. Hemşehrimiz bu bağışıyla bu hizmet alanındaki şevkimize iyi bir ivme kazandırdı. Eyübiye Mahallesi’nde bir sağlık ocağı yapmak için arsa temini yaptık. Buradaki hizmetin karşılanmasında Mehmet Mısır ve tefrişatında Mehmet Akyürek’e teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Sağlık Müdürü Dr. Nevzat Yetkin ise, sağlık hizmetlerinin daha yaygın bir şekilde sunulması halkın ayağına sağlık hizmetlerinin götürülmesi için sağlık ocaklarının sayısının arttırılmasının önemli bir etken olduğunu belirterek, "Mahallenin sağlık ihtiyaçları 4 nolu Eğitim Sağlık Ocağı tarafından verilmekteydi. Uzak olmasından dolayı istenilen hizmet alınamamaktaydı. Hayır sever vatandaşımız üç katlı binasının orta katını Sağlık Müdürlüğüne verilmiştir ve Mehmet Akyürek tarafından da binanın tefrişatı yapılmıştır. Sağlık ocağımız Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerinde 13 bin 527 nüfusa hizmet verecektir" diye konuştu.
Şanlıurfa Valisi Şükrü Kocatepe daha sonra Mehmet Mısır’a yaptığı bağıştan dolayı plaket verdi ve davetlilerle birlikte 14 nolu Mehmet Mısır Sağlık Ocağı’nın açılışını yaptı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar