19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Başkandan Tarımspor'a destek sözü

Akçakale İlçesinin Süper Amatör ligde mücadele eden tek futbol takımı olan Tarımspor'a bir destekte Akçakale Belediye Başkanı Ahmet Akay'dan geldi.

Takımın bazı maddi sıkıntıları olduğunun duyumunu alan Akçakale Belediye Başkanı Ahmet Akay, takımın teknik direktörü ve futbolcuları ile bir araya gelerek eksiklikleri ve sıkıntıları öğrendi. Eksiklerinin listesini alan Başkan Akay, sporculara ve takıma yardımda bulunacağı sözünü verdi.

Akçakale Tarımspor Teknik Direktörü Emin Onhan, takımın yükselmesi için büyük çaba sarf ettiklerini kaydederek, "Belediye başkanımızla yaptığımız görüşme sonucunda takımımıza bundan böyle yardımcı olacağını ifade etti. Bizler Tarımspor yöneticileri ve oyuncuları olarak başkanımızın yaptığı bu destekten dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bizler ilçede sporun gelişmesi ve gençlerimize örnek olmak için gayret gösteriyoruz. İlçedeki büyüklerimizden talebimiz, bu takımın yaşaması için destek vermeleridir. Bizlerde iyi bir performans göstererek ilçemizi iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 12:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?