18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Şanlıurfa: Akçakale'de sportif

Öncelikle, bu sayfayı bizlere ayırdığınız için teşekkür ediyorum, uzun yıllardır. Bu teknolojinin nimetlerinden faydalanmak için, beklenti içerisindeydik, yzılı basın olsun görsel basın olsun, bizler ilçemizin güncel olaylarını, bu yerlerde aktarmaya çalıştık, ve babadan kalan bu mirası da kendim ilçe de yürütmekteyim.

Bu işi yaparken de hiç bir menfaat talep etmedim. Çünkü ben, Akçakale sevgisi içerisinde büyümüş, büyüklerin sevgisini küçüklerinde sevgisini kazanmış bir insanım.

Evet Akçakale de Gençlik neden sportif faaliyetlerden yoksun?

Evet Akçakale Halkı niçin Sosyal faaliyetlerden yoksun?

  Bu olayı, uzun yıllar yazdım, fakat yaşım 40 oldu. Bu güne kadar, bu faaliyetlerin sonucuna varamadık. çünkü ilçemiz, bundan 20 yıl önce nüfusu 10.000 idi, şimdi ise 30.00  nüfuslu bir ilçe, ilçenin bir çok yerinde çalışmalar yapılmıştır, Oda Belediyenin alt yapı çalışmaları ve ilçenin görüntüsünü güzelleştiren Asfalt  olsun, kaldırımlar olsun  bir nebze olsa ilçenin görüntüsünü değiştirmiştir.

  Fakat: Spora verilen önem hiç değiştirilmemiştir, çünkü uzun yıllardır peşinde koştuğumuz bir kapalı spor salonumuz mevcut değil, yine özellikle , Akçakale ilçesinde olması gereken  Yazın 45- derece  sıcaklığını çeken gençlik ve halkın özlemi olan bir yüzme havuzumuz yapılmamıştır. 4.000 nüfuslu Harran' da modern yöntemlerle  yüzme havuzu yapılmıştır. Niçin bizim ilçemizde bu olay gerçekleştirilmemiştir.

 Bunu düşünmekteyim.

  İlçede halkın sosyal faaliyetleri hiç yok halkın gidebileceği mesire yerleri yok , halkın tiyatrosu yok, sineması yok fakat ilçede en çok olan krathaneler ve bu krathanelerde gençler gününü geçirmektedirler. Bu beni çok üzüyor.

  Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız ve Sayın Şanlıurfa  Beden terbiyecisi müdürümüz, niçin bunlara sessiz kalmaktadırlar. Niçin diğer ilçelere verilen önem bizim ilçemize verilmemektedir. Bunu düşünmekteyim.

  Halbuki burada ilçe halkına da görev düşmektedir.

   İlçemizde GENÇLİK MEVCUT FAKAT bu gençlik tesis ve sosyal faaliyetlerin olabileceği yerler istiyor.

 

Saygılarımla

Yayın Tarihi : 26 Kasım 2003 Çarşamba 00:00:12
Güncelleme :25 Ağustos 2004 Çarşamba 15:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?