19
Mayıs
2024
Pazar
BİRECİK - ŞANLIURFA

Karşıyaka sokaklarına kilit taşı

BİRECİK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARI

Şanlıurfa'nın Birecik Belediyesi hizmetlerine devam ediyor. İlçenin Karşıyaka Mahallesi'nin bozuk olan cadde ve sokak yolları kilit taşıyla döşenmeye başlandı.

Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, Karşıyaka Mahallesi'nin hak ettiği hizmetleri almaya başladığını söyledi. Özellikle kış aylarında çekilmez bir hal alan ve mahallenin en işlek caddesi olan Abdi İpekçi yolundan başlayarak ara sokaklar dahil olmak üzere 4 kilometrelik yolun kilit taşı döşeneceği belirtildi.

Yapılan kilit taşı döşeme çalışmasını Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı yerinde takip etti, çalışanlardan bilgi aldı. Başkan Pınarbaşı, "Daha güzel Birecik için çalışmalarımız devam etmekte, daha önceki yönetimler tarafından gereken ilgi görmeyen mahallemize bizim başkanlığımız döneminde artarak devan edecektir" dedi.

Karşıyaka Mahallesi sakinleri yapılana çalışmadan son derece memnun kaldıklarını belirterek, "Şehir merkezinin Fırat Nehri'nin karşısında olduğu için hizmet noktasında sıkıntılarımız vardı. Ama başkanımız yönetime gelmesiyle özlediğimiz çalışmalar yapılmaya başlandı. Daha önce fıstık hali, şimdi de ilçe merkezinde bulunan sanayinin taşınmasıyla önem arz eden bir duruma gelmiştir. Bundan dolayı yapılan hizmetler daha da anlam kazanmıştır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 12:25:05
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 15:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?