4
Mayıs
2024
Cumartesi
BİRECİK - ŞANLIURFA

Önce sevdiğini sonra kendini bıçakladı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 18 yaşındaki bir genç, akrabası 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi kız çocuğunu bıçakladıktan sonra, aynı bıçağı kendi karnına sapladı.

Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde Meydan Mahallesi Abdülkadir Erdil Caddesi'nde bulunan Sadettin-Feyhan Karaata İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. 18 yaşındaki E.K., iddiaya göre yanında çalıştığı karo bordür işi yapan kuzeninin 14 yaşındaki kızı H.K.K.'yi sözlenmek için istetti. Kızın ailesi ise, H.K.K.'nin yaşının küçük ve aynı zamanda öğrenci olduğu ifade ederek olumsuz yanıt verdi. Aldığı olumsuz yanıt üzerine E.K., bu sabah 8. sınıf öğrencisi H.K.K.'nin eğitim gördüğü okulun önüne giderek, H.K.K. ile konuşmak istedi. H.K.K.'nin konuşma isteğini reddetmesi üzerine sinirlerine hakim olamayan E.K., üzerinde bulunan bıçak ile H.K.K.'yi, karın, sırt ve kolunun 4 yerinden bıçakladı. E.K., daha sonra aynı bıçağı 2 kez de kendi karnına sapladı. Her iki yaralı da, öğretmenlerin çağırdığı ambulans ile Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisine başlanan H.K.K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, E.K., ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 12:38:01
Güncelleme :24 Mart 2011 Perşembe 17:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?