18
Mayıs
2024
Cumartesi
BİRECİK - ŞANLIURFA

Kaymakam minikleri ziyaret etti

KAYMAK BALCI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa'nın Birecik Kaymakamı Ozan Balcı, Ana Çocuk Sağlığı Merkezi olarak kullanılan bağımsız Anaokulunu ziyaret etti.

Kurtuluş Mahallesi Urfa Kapısı civarında hizmet vermeye başlayan bağımsız anaokulunu ziyaret eden Kaymakam Balcı, burada öğrencilerle sohbet etti.

Açılan 5 derslikli anaokulunda birçok öğrencinin eğitim aldığını belirten Kaymakam Balcı, bir süre önce hizmet vermeye başlayan anaokulunun çevre okullardaki öğrenci yükünü büyük oranda azalttığını söyledi. Kaymakam Balcı, "Zihinsel ve kişisel gelişimin büyük oranda tamamlandığı bu dönemde öğrencilerimize sağlanacak her türlü imkan onların tüm eğitim hayatlarına yansıyacak. Öğrencilerimizin bu dönemi en verimli şekilde geçirmeleri için Birecik Kaymakamlığı olarak yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Yapılan benzer çalışmalar neticesinde geçtiğimiz yıl 50 olan okul öncesi eğitim veren derslik sayısı 92'ye çıktı. Bin 349 olan okul öncesi eğitime devam eden öğrenci sayısı ise 3 bin 857'ye ulaştı. Birecik Kaymakamlığı olarak okullarımızın her türlü ihtiyacına cevap vermeye hazırız. Kaymakamlığımızın kapıları öğretenlerimize her zaman açıktır" dedi.

KAYMAK BALCI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 10:04:01
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?