27
Mayıs
2024
Pazertesi
BİRECİK - ŞANLIURFA

Kitap okudular ödülleri kaptılar

OKUMA KAMPANYASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Şanlıurfa'nın Birecik Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından hazırlanan 80 bin TL'lik SODES projesi kapsamında devam ettirilen kitap okuma kampanyasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

11 Temmuz İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Ozan Balcı, Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Jandarma Komutanı Dursun Çiftçi, Müftü Mekki Solmaz, Vergi Dairesi Müdürü Halil Kahraman proje koordinatörleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenciler katıldı. Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ozan Balcı, bu zamana kadar ilçenin Halk Kütüphanesi'ne alınan 400 bin TL değerindeki yaklaşık 90 bin kitapla ilçedeki mevcut kitap sayısının zenginleştirildiğini belirtti.

Balcı, "Hayal gücünü geliştiren, soyut düşünmeye olanak veren zihni zenginleştiren kitap okumanın sayısız faydasından tüm öğrencilerimizin en iyi şekilde faydalanmalarını istedik. Dereceye giren okulların müdürleri, öğretmenleri ve öğrencilerinin başarılarının devamını diliyorum. Önümüzdeki aylarda da kampanya dahilinde ödül törenleri sürecek" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler, hediyelerini Kaymakam Ozan Balcı ve protokol üyelerinden aldı.

OKUMA KAMPANYASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 10:35:01
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 14:50:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?