3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Günde çift idmanla hazırlanıyorlar

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Siirtspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Atatürk Stadyumu'nda günde çift idmanla sürdürdüğü çalışmalarını yoğunlaştıran Siirtsporlu futbolcuların oldukça neşeli ve istekli olduğu gözlendi. Siirtspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, hafta sonu oynayacakları Batman Petrolspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini belirterek, bu maçta alınacak galibiyetin 6 puan değerinde olduğunu söyledi.

Özer, hafta başından bu yana yaptıkları çalışmalarda futbolcularının oldukça istekli olduğunu ifade ederek, "Futbolcularımızın gerek performansları, gerekse maddi ve manevi açıdan hiç bir problemi yok. Siirtspor'un lig başından bugüne kadar yaşadığı bazı olumsuz kararlar belki de takımımızı kamçılamıştır. Siirtspor her olumsuzluklara rağmen ligde istediğini almış ve geride kalan maçları kazanıp Siirtspor'a inanmayanları büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. Takım olarak başarılı olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız rakip bile diyemeyeceğimiz, kardeş takım Batman Petrolspor'a karşı mücadelemizi en iyi şekilde ortaya koyacağız. Maçın sonunda gülen takımın Siirtspor olacağına inanıyorum ve şimdiden iki takımada başarılar diliyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 13:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?