4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kayıp lise öğrencisi bulunamadı

Siirt'in Dumlupınar Mahallesi'nde ikamet eden 6 nüfuslu Tanış ailesinin fertlerinden lise öğrencisi Ümran Tanış'tan 8 gündür haber alınamıyor. 

Sabah okula giderken esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden 8 gündür haber alınamayan lise 1. sınıf öğrencisi Ümran Tanış'ın (15) evinde matem havası var. 

Conkbayır Mahallesi'nde bulunan Milli Egemenlik Lisesi'nde okuyan oğullarının sabah okula gittiği sırada aniden ortadan kaybolduğunu belirten baba Abdullah Tanış, çalmadıkları kapı, aramadıkları yer bırakmadıklarını söyledi. 

Oğlunun hayatından endişe ettiklerini, mafya tarafından kaçırılmış olabileceğinden koktuklarını ifade eden baba Tanış, "Oğlum, sabah erken okula gitti ve bir daha geri dönmedi. Arkadaşlarına sorduk. Bazıları, siyah bir arabaya bindirilerek kaçırıldığını söyleyince şok yaşadım. Emniyet güçleriyle bütün aramalarımıza rağmen hiçbir haber alamadık. Oğlumun başına kötü bir şeyin gelmesinden korkuyorum. Daha çok küçük, ne bilebilir ki? Oğlumun mafyaların eline düşmesinden korkuyorum. Allah rızası için gören ve duyan biri varsa, bizi 0544 364 17 74 numaralı telefondan arasın. Oğlumun acısına dayanamıyorum artık. Ne olursunuz, gören veya duyanlar arasın" diyerek feryat etti. 

Anne Perişan Tanış ise, ismi gibi perişan halde suskunluğunu bozmayarak, oğlu için gözyaşı döktü.

Bir anda ortadan kaybolan Ümran'ın sınıf arkadaşları da aynı üzüntüyü paylaşarak arkadaşlarının bulunması için yetkililere seslendi. 

Evinde ve okulunda matem havasının hakim olduğu 15 yaşındaki lise öğrencisinin bulunması için duyarlı vatandaşların ve yetkililerin yardımı bekleniyor.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 15:05:03
Güncelleme :8 Haziran 2006 Perşembe 15:17:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat san IP: 85.103.131.xxx Tarih : 5.07.2006 13:44:02
yakad(yakınları kaybolmuş aileler derneği) a müracaat etmelerini tavsiye eder, geşmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 0.212.635 28 64