3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Siir'te galibiyet sevinci

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta play-off mücadelesinde şampiyonluk hesapları yapan Siirtspor, hafta sonu kendi evinde konuk ettiği Cizrespor karşısında aldığı galibiyetin sevincini yaşıyor.

Ligde oynadığı 14 maçta 7 galibiyet, 4 mağlubiyet, 3 beraberlik alarak 24 puan toplayan ve ligin 3. sırasında bulunan Siirtspor'da, pazar günü Cizrespor'a karşı alınan galibiyetin sevinci hakim.

Teknik Direktör Mustafa Özer, Cizrespor karşısında aldıkları galibiyetin 6 puan değerinde olduğunu belirterek, "Siirtspor, istenilen seviyeye geliyor. Takımımız, bundan sonra, Cizrespor karşısında sergilediği futbolun üstünde, daha güzel ve daha açık bir futbol ile ligde kalan 4 maçı kazanıp, play-off mücadelesinde mutlu sona erecektir. Hafta sonu kendi evimizde konuk ettiğimiz Cizrespor karşısında futbolcularımın oynadığı futbol, memnuniyet verici. Futbolcularıma, verdikleri sözü yerine getirerek, istediğim futbolun üstünde bir oyun sergileyip galip geldikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Teknik Direktör Mustafa Özer, Cizrespor maçında takımlarını yalnız bırakmayan ve 90 dakika destekleyen Siirtspor taraftarlarının, aldıkları galibiyette büyük paya sahip olduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 14:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?