4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Siirt'in aydınlık yüzü

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bayanlar Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası'nda başarı gösteren Siirtli ikiz bayan boksçuları ödüle layık gördü.

Sinop'ta düzenlenen ve 130 bayan boksörün katıldığı Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası'nda Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde eden Elfesiye Gökmen ve kardeşi Mecbure Gökmen adlı ikiz sporcular, Vali Mutlu tarafından ödüllendirildi.

Vali Mutlu'yu makamında ziyaret eden sporcular, İstanbul'da düzenlecek olan Uluslararası Bayanlar Boks Şampiyonası'nda başarılı olacaklarına dair söz verdi. Yıllardan beri boksla uğraştıklarını söyleyen Elfesiye ve Mecbure kardeşler, bu spor dalında rakip tanımadıklarını, kendilerine oldukça güvendiklerini söyledi. Ortaya koydukları başarının Siirt adına gurur verici olduğunu belirten Vali Mutlu, sporculara, "Başarınız, bizi fevkalade mutlu etti. Bir bayan olarak mücadeleniz ve azminiz bizi oldukça sevindirdi. Sizi bu başarılarızdan dolayı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Mayıs ayında İstanbul'da düzenlenecek olan Uluslararası Bayanlar Boks Şampiyonası'na katılacak olan sporculara, Vali Mutlu, Gençlik Spor İl Müdürü Hüsamettin Olgaç ve İl Temsilcisi Mehmet Nezir Ertek tarafından birer Cumhuriyet altını verildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Mart 2006 Cumartesi 13:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?