3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Siirtspor'da galibiyet sevinci

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5 Grup'ta play-off mücadelesi veren Siirtspor, hafta sonu deplasmanda oynadığı Batman Petrolspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetin sevincini yaşıyor.

Ligin 12. haftasında Batman Petrolspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Siirtspor, aldığı galibiyetin sevincini yaşarken, maç sonrası çıkan talihsiz olaylar, Siirtspor camiasını ve Siirtsporlu taraftarları üzdü.

Teknik Direktör Mustafa Özer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çok net 3 gol pozisyonumuz vardı. Çok farklı bir skorla almamız gereken 3 puanı, 3 golle aldık. Çok mutluyuz. Batman Petrolspor karşısında aldığımız galibiyet, play-off'un göstergesiydi. Tüm Siirtspor camiasına ve bizi her maçta olduğu gibi Batman Petrolspor maçında da yalnız bırakmayıp 90 dakika destekleyen Siirtspor taraftarlarına teşekkür ediyor, galibiyeti onlara armağan ediyoruz" dedi.

Öte yandan, bazı Siirtsporlu taraftarlar, maç sonrasında Batman Petrolspor taraftarlarının kendilerine saldırdığını iddia ederek, bu tür olayların yaşanmaması için herkesi sakin olmaya davet etti.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 13:33:44
Güncelleme :14 Kasım 2005 Pazartesi 13:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?