3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Siirtspor'da sorunlar bitmiyor

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi C Grubu'nda mücadele eden Siirtspor'da, ligin 28 Ağustos'ta başlayacak olmasına rağmen sorunları devam ediyor. Kongrede kulüp başkanlığına getirilen Beşir İlçin'in istifa etmesi üzerine, Siirtspor yönetim kurulu kararıyla tekrar kongre yapılması kararı aldı.

Siirtspor'da yaşanan yönetim kurulu ve transfer belirsizliğini gidermek için ligin başlamasından bir gün önce Vali Hüseyin Avni Mutlu başkanlığında yapılacak kongrede, Siirtspor'a iş adamlarının da destek vereceği belirtildi.

Siirtspor Kızlar Tepesi'nde düzenlenen toplantıya, Siirtspor Onursal Başkanı Mervan Gül, yönetim kurulu ve bir grup taraftar katıldı. Kongrede başkan adayı olmayacağını söyleyen Belediye Başkanı Mervan Gül, "Geçen yıl kümeye düşecek olan bir Siirtspor'u istenilen bir düzeye getirdik. Yasaların değişmesiyle beraber kulüp başkanlığından istifa da ettim. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Siirtspor'un daha iyi ve daha güzel seviyeye gelmesi için yine kongre kararı aldık. Oluşacak yeni yönetimle beraber belediye olarak, Siirtspor'a geçmişte olduğu gibi desteğimiz devam edecektir. Bu karar, Siirt'te, ülkemize ve spor camiasına hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan, Siirtspor'da tranfer çalışmalarında da yaşanan belirsizliğe rağmen mevcut yönetimin, Siirtspor'un eski futbolcularından Yaşar Erten ve Mustafa Özer ile anlaşmak istediği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 13:51:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?