4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Siirtspor'dan büyük atılım

Siirtspor valilikçe tahsis edilecek uygun arsada özellikle alt yapıdan yeni gençlerin yetişmesi için tesisler kurulacak.

Bu tesislerde düzenlenecek yaz spor okulları ile alt yapı için yeni sporcuların yetişmesinin yanı sıra gelir de sağlanacak. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Siirtspor'un başarılı olmasını her Siirtli'nin arzu ettiğini belirterek, "Ancak bu başarının kalıcı olabilmesi için alt yapıya büyük önem verilmesi ve buna bağlı olarak gerekli tesislerin kurulması gerekiyor.Bu konuyu kulüp yönetimi ile yaptığım bir toplantıda ele aldık ve spor tesislerinin kurulmasına karar verildi.

Bu amaçla Valilik olarak kulübe tahsis edeceğimiz uygun bir arsada başta antrenman sahası, basketbol, voleybol sahaları olmak üzere bir spor kompleksi inşa edilecek. Bu tesislerde yaz aylarında spor okulları düzenlenerek hem yeni gençlerin yetişmesi sağlanacak ve dolayısıyla Siirtspor'un alt yapısı güçlendirilecek hem aynı zamanda belirli bir ücret alınarak kulübe bir gelir sağlanacak."diye konuştu.

Vali Mutlu kulübün halen bu tür sportif çalışmalara uygun olmayan Müftülüğe ait bir binada hizmet verdiğini de hatırlattı .

Siirtspor Kulübü Başkanı Beşir İlçin de yaptığı açıklamada, Siirt Valiliği'nin bu desteğinin önemli olduğunu belirtti. Başkan İlçin "Siirtspor her Siirtli'nin takımıdır. Herkesin yardımcı olması gerekiyor. Ancak bu yardımlarda Siirt Valiliği'nin önemi çoktur. Sayın Valimizin tesisleşme yönündeki görüşleri çok doğru.Yönetim Kurulu olarak bu konuda gereken çabayı harcayacak ve ihtiyacımız olan tesisleri kurmaya çalışacağız."şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 11:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?