3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Siirt'te şampiyonluk hesapları

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5 Grup'ta play-off mücadelesi veren Siirtspor, son maçlarını da kazanarak ligi şampiyon olarak bitirmenin hesaplarını yapmaya başladı.

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Cizrespor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen Siirtspor, ligde kalacak son 4 maçından seri galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Siirt Atatürk Stadyumu'nda günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren sarı-mavili ekipte hedefin şampiyonluk olduğunu belirten Teknik Direktör Mustafa Özer, play-off mücadelesinde ligi lider olarak tamamlayacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Özer, "Siirtspor, büyük bir takım. Bunu herkes bilir, Siirtspor geçen sene A Kategorisi'ni kıl payı kaçırmış bir takım. İyi sonuçlar ve iyi futbol oynayan bir takımın yeri play-off'tur. Hafta sonu kendi evimizde konuk edeceğimiz Cizrespor maçından mutlak 3 puan almamız lazım. Cizrespor maçından alacağımız 3 puan 6 puan değerinde olacak. Geride kalacak olan ligin son 4 maçında seri galibiyet almayı hedefledik. Cizre maçını aldık mı, Siirtspor play-off mücadelesinde çok büyük bir adım atacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 12:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?