3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sporculara ödül

Antalya'da 20-23 Ekim tarihleri arasında yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'nda dereceye giren Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı judoculara Gençlik Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç tarafından ödül verildi.

Antalya'da yapılan Türkiye Judo Şampiyonası'nda dereceye giren Siirt Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı sporcularından miniklerde 30 kilogramda Kadir Ünal, 46 kilogramda Nurettin Aksu, 50 kilogramda Orhan Akça 1.'liği, 2.'liği 50 kilogramda Ramazan Erdem Tevfik Akın, 3.'lüğü 50 kilogramda Hasan Güneş alırken, Yıldızlarda 1.'liği 60 kilogramda Murat Dayan, 3.'lüğü 42 kilogramda Mesut Batur ve 60 kilogramda Veysel Baz elde etti.

Siirt Gençlik Spor İl Müdür Hüsam Olgaç, makamında kabul ettiği başarılı judocuları plaket ve hediyelerle ödüllendirdi. Ödül töreni sonrası açıklama yapan Olgaç, "Sporcularımız kıt imkanlar çerçevesinde gayret ederek, başarılı dereceler getirdi. Biz Siirt'te bütün sportif dallara destek vereceğiz. İnanıyorumki, sporcularımıza biraz daha destek gelirse, daha da başarılı olacaklardır. Sporcularımızın başarıları bir tesadüf değildir. Çünkü sporcularımız hem okullarında, hem de sportif alanlarında başarılılar. Dereceye giren bütün sporcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 16:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?