4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Teknik direktör istifa etti

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda bulunan Siirtspor'da Teknik Direktörü Mustafa Özer, istifa ettiğini açıkladı.

Siirtspor'da Teknik Direktör Mustafa Özer bugün Genç Siirtspor Tarafatarlar Derneği'nde yaptığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Özer, son haftalarda çok kötü sonuçlar aldıklarını belirterek, "Takımdaki bazı sorunların yaşanmasından sonra fatura bana kesildi. İlk kariyerimi Siirtspor'da yaşadım. Ben Siirtspor'un başına geldiğimde takım 9 puan ile düşme tehlikesindeydi. Hedef Holding Başkanı Ethem Sancak benden takıma sahip çıkmam istendi. Önceki sezon ilk 11'de oynayabilecek sadece 3 futbolcum vardı. Siirt sevdalısı olarak geldim" dedi. Mustafa Özer, aldığı maaş konusunda kendisine yöneltilen eleştirilere ise, "Takımın başına geldiğim andan bu yana aldığım para 18 bin YTL. Ben buraya para içinde gelmemiştim. Hiç bir futbolcunun parasına da karışmadım.

Türkiye liginde en az para harcayan ve en büyük başarıyı yakalayan tek takım Siirtspor'dur. Aldığım para ve kazandığım başarı belli" diye konuştu. Özer, Siitspor'un bundan sonraki durumuna da değinerek, "İyi futbolcular aldık. Bu takımın başına benden sonra gelecek yönetim ve teknik adamla ile de şampiyon olacağına inanıyorum. Lider ile aramızda 3 puan farkı var. En son Kasımpaşaspor maçında eksik kadro ile maça çıktık. Benden sonra gelecek hocanın kararlarına karışmayın. Bu takım kimsenin malı değil. Gelen hocaya yardımcı olun. Yönetimdeki bazı insanlar yüzünden istifa ediyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Mart 2006 Çarşamba 19:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?