22
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Miniklerin futbol turnuvası sonlandı

Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası futbol turnuvasında Süleyman Demirel İlköğretim Okulu şampiyon oldu.

İlköğretim okulları arasında düzenlenen futbol turnuvasının final maçı Süleyman Demirel İlköğretim Okulu ile Yatılı İlköğretim Bölge Okulu arasında oynandı. Silopi Şehir Stadyumu'nda oynanan maçın normal süresi 1-1 sonuçlandı. Penaltılara giden maçta Süleyman Demirel İlköğretim Okulu, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu 9-8 mağlup ederek ilçe şampiyonluğuna adını yazdırdı.

Karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşayan Süleyman Demirel İlköğretim Okulu futbolcuları, sevinçlerini teknik direktörleri olan beden eğitimi öğretmeni Ahmet Güven ile paylaştı. Büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden Teknik Direktör Ahmet Güven, öğrencileri ile gurur duyduğunu söyledi.

Finalde karşı karşıya gelen iki okulun, ilçeler arası düzenlenecek futbol turnuvasında Silopi'yi temsil edecekleri bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 15:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat yasugey IP: 88.227.91.xxx Tarih : 12.01.2008 15:03:56

ben gecen sene yatılıdan mezun oldum ama tebtık ederım yatılıyı yendınız dıye çünkü hıç kimse kolay kolay yenemez yatılı yı tebrıkler ....