29
Nisan
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Aksaray emniyeti yasta

Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, evini terk ederek babasının yanına yerleşen eşi ile barışmak üzere geldiği Mersin'de bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet şüphelisi kayınbirader, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay dün gece, Özgürlük Mahallesi'nde meydana geldi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 15 yıllık polis memuru İsmail Songül (39), bir süre önce evi terkederek baba evine dönen eşi Songül Songül'ü ikna için Mersin'e geldi.

İddiaya göre, 2 çocuk annesi eşini eve dönmeye ikna edemeyen polis memuru, yaşanan sert tartışmaların ardından beylik tabancasını çıkararak tehditler savurdu. Bu sırada eve gelen kayınbiraderi M.C. (37) de tartışmaya katıldı. Eniştesinin elinde tabanca ile tehditler savurduğunu gören M.C., İsmail Songül'ün üzerine saldırdı. İki şahsın yerdeki kavgası sırasında 15 yıllık polis memuru İsmail Songül, kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Yaralı polis, olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayet şüphelisi M.C., ise olay yerinden kaçtı. Cinayetin ardından zanlının yakalanması için çalışma başlatan Mersin polisi, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Ölen polis memurunun cenazesi ise toprağa verilmek üzere memleketi Gaziantep'e gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 16:48:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?