30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Vicdansız sürücü kurbanı!

Aksaray'da iş dönüşü evine giden bir genç, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü gence çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 19.00 sıralarında Aksaray'ın Sağlık köyü Hürriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu civarında meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ramazan Karaca (19), mesai saati bittikten sonra eve gitmek için fabrikadan çıktı. Karaca, caddede yürüdüğü sırada karşıdan gelen otomobilin büyük bir hızla çarpması sonucu ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karaca'nın çarpmanın şiddetiyle beyin travması geçirdiği belirtildi. Karaca, hayati tehlikesi bulunması üzerine Konya Numune Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Tomografisi çekilen Ramazan Karaca'nın kafatasında kırık olduğu ve beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yoğun bakım ünitesine alınan Karaca, yaşam mücadelesi verirken kaza sonrası olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
..
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 16:37:51
Güncelleme :19 Kasım 2005 Cumartesi 17:21:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?