16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Bakan Çiçek Aksaray'da

Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya'nın meslekten ihraç kararı hakkındaki soruyu, "Bu tür resmi ziyaretlerde basın toplantısı düzenlemiyoruz'' diyerek yanıtsız bıraktı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) il kongresine katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray'a gelen Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Aksaray Valisi Sebati Buyuran'ı makamında ziyaret etti. Bir süre Vali Buyuran ile görüşen Bakan Çiçek, bir gazetecinin Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya'nın meslekten ihraç kararıyla ilgili soruyu, "Bu tür resmi ziyaretlerde basın toplantısı düzenlemiyoruz'' diyerek yanıtsız bıraktı.

Daha sonra Valilik binasından Aksaray Belediye Başkanlığı'na yürüyerek giden Bakan Çiçek'in yolunu kesen bedensel engelli Hilmi Avşar, "Annem, babam zor durumda sizden iş istiyorum" dedi. Bakan Çiçek ise, "Sonra görüşelim "diyerek yürüyüşüne devam etti.

Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı makamında ziyaret eden Bakan Çiçek, çalışmalar hakkında bilgi alırken, basın mensuplarının Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili sorusuna, "Bu tür derbiler de polisimiz büyük önlemler alıyor. Umarım centilmence bir karşılaşma izleriz. Tüm taraftarları duyarlı olmaya çağırıyorum. Bunlar sağlandıktan sonra futbolcular sahada gerekeni yapacaktır" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2006 Cumartesi 12:33:03
Güncelleme :3 Haziran 2006 Cumartesi 11:03:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?