3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Koku şikayeti çöp evi ortaya çıkardı

Aksaray'da mahalle sakinlerinin bir evden kötü kokular geldiği şikayetini değerlendiren Aksaray Belediyesi zabıta ekipleri, içi çöple doldurulmuş bir evle karşılaştı. Evin sahibi olan 75 yaşındaki Ali Osman Gökçe, kapıcı gelmediği için çöplerin biriktiğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Hamiye Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde oturan vatandaşlar, mahalleden kötü kokular geldiğini söyleyerek belediye ekiplerinden yardım istedi. İhbarı değerlendiren zabıta ekipleri, cadde üzerinde bulunan Arapoğlu Apartmanı civarında kokuların arttığını fark edince apartmanda araştırma yaptı. Yapılan araştırmada kokunun apartmanın birinci katında oturan Ali Osman Gökçe'ye (75) ait evden geldiğini anlayan zabıta ekipleri eve girdi.

Evin içine giren ekipler, evin içinin çöplerle dolu olduğunu ve kanalizasyonun tıkanması neticesi evi lağım sularının bastığını gördü. Ali Osman Gökçe'yi evden çıkartarak bir berbere götüren ve tıraş ettiren zabıta görevlileri, bu sırada evi temizledi. Evdeki çöplerin kapıcı gelmediği için biriktiğini söyleyen Ali Osman Gökçe, "Çöpler kapıcı gelmediği için birikti. Daha çoktu ama bir kısmını sattım" dedi.

Gökçe'nin akli dengesinin bozuk olduğu ve bu nedenle evinde çöp biriktirdiği iddia edilirken, polis ekipleri Gökçe'nin yakınlarına ulaşmak için çalışmalara başladı.

 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 17:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut doğan IP: 88.232.174.xxx Tarih : 21.02.2008 11:56:46

slm herkese ne diyebilirim ki bence rezalet ya götürün bu adamı bir güzel itfayiye hortumu ile yıkayın burcu burcu olur bu arada fikri abi sen de güzel cıkmısın abim benim saygılar iyi görevler mesut 68