1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

F: Bahçeliler Cavcav'ı protesto etti

Ankara Genç Fenerbahçeliler Grubu, Gençlerbirliği Spor Kulübü Tesisleri'ne siyah çelenk bırakarak Başkan İlhan Cavcav'ı protesto etti.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın bir süre önce Fenerbahçe'yi bölücü terör örgütüne benzetmesinin yankıları devam ediyor. Ankara'da Genç Fenerbahçeliler Grubu Cavcav'ı protesto etmek için Gençlerbirliği'nin Beştepe'de bulunan tesisleri önünde toplandı. "Kahrolsun PKK", "Cavcav şaşırma sabrımızı taşırma" gibi sloganlar atan yaklaşık 200 kişilik grup "En büyük renktaşımız Anıtkabir'de" yazılı bir de pankart açtılar.

Grup, çevik kuvvet ekipleri tarafından tesislerin girişinde durduruldu. Grup içinden seçilen temsilciler beraberlerinde getirdikleri siyah çelengi Gençlerbirliği Tesisleri'nin girişine bıraktı. Grup adına bir açıklama yapan Altuğ Seçkin, Ulu Önder Atatürk'ün taraftarı olduğu kulübü vatan haini bir terör örgütüne benzetmenin Fenerbahçe'ye yapılmış bir hakaret olduğunu belirterek "İlhan Cavcav'a Fenerbahçe tarihini okumasını tavsiye ediyoruz" dedi.

Cavcav'ın saldırılarda "sınırı aştığını" ifade eden Seçkin, "İlhan Cavcav, Fenerbahçe camiası seni hiçbir zaman unutmayacak. Yapman gereken tek şey bir an evvel spor camiasından uzaklaşmak ve hayatının geri kalan yıllarını şanlı Fenerbahçe tarihini okuyarak geçirmek olmalıdır" diye konuştu. Yapılan basın açıklamasının ardından bir süre slogan atarak protestolarını sürdüren grup olaysız dağıldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 17:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?