22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

G. Oftaş kayıpsız gidiyor!

Gençlerbirliği Oftaşspor, kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, geriye düştükten sonra daha iyi oynadıklarını belirterek, "Çok erken yediğimiz iki golle maça dezavantajlı başladık. Golleri yedikten sonra daha iyi organize olduk ve çok pozisyona girdik. Bu pozisyonlar kazanacağımızın göstergesiydi. İkinci yarıda çok iyi bir futbolla 3 tane gol atarak maçı kazandık. 2-0'dan maç kazanmak kolay değil. Futbolcularımı kutluyorum. Son dönemde yakaladığımız istikrarı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" diye
konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, bu sezon öne geçtikleri birçok maçta puan kaybı yaşadıklarını hatırlatarak, "İlk yarıda 2-0 öne geçtik. Bu sezon bu şekilde öne geçtiğimiz birçok maçı kazanamadık. Aynı filmi yeniden yaşadık. Bu durumu tedavi etmeye çalışıyoruz. Rakibimiz fazla pozisyona girmeden üç gol buldu. Onları kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyahlı ekibin gollerini atan futbolcular Bülent Kocabey ve Sandro, iki farklı geriye düştükleri anda bile maçı kazanma inançlarını kaybetmediklerini ve sonuçta sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporun ilk golünü atan Kerim Zengin, bu sezon birçok defa öne geçtikleri maçı kazanamadıklarını ve bu durumu düzeltmek istediklerini söyledi.

İHA/AA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 18:24:45
Güncelleme :26 Ocak 2008 Cumartesi 18:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?