4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Ankaraspor'da Gökçınar depremi

Ankaraspor Kulübü Başkanı ve ANFA Genel Müdürü Hilmi Gökçınar, tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

AA'ya özel demeç veren Gökçınar, katıldığı bir televizyon programından sonra Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek ile aralarında usul konusunda bir konuşma yaptıklarını belirterek, ''Melih Bey ile Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın ekranlarda bir tartışması olmuştu. Daha sonra ben bir televizyon programına bağlandım. Sonra Melih Bey ile usul hakkında bir konuşmamız oldu ve ben de tüm görevlerimden istifa ettim'' diye konuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile 12 yıldır birlikte çalıştıklarını vurgulayan Gökçınar, şöyle konuştu:''Bu süre zarfında sevgi ve güvenle çalıştık. İstifa olayı balayında gerçekleşti. Akabinde Ankara'ya döndüğümde bir şekilde asli görevim olan ANFA Genel Müdürlüğü'ne devam etmem konusunda istekte bulunuldu. Ben de vermiş olduğum bir imzanın geri çekilmesinin benim açımdan hoş bir davranış olmadığını ve kardeşçe tüm görevlerimden ayrılmak istediğimi ifade ettim.''

''MELİH BEY'İN YAKLAŞIMI DOĞRUYDU''

Hilmi Gökçınar, Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek'in yaklaşımının doğru olduğunu söyledi. Dubai'de balayında olduğu için konuya vakıf olmadığını anlatan Gökçınar, ''Programa sonradan dahil oldum. Lig TV'deki tartışmalardan da haberim yoktu. Olaya çok konsantre değildim. Sayın başkan da haklı bir tepki gösterebilir. Melih Gökçek büyüğümüzdür. Her zaman için benim başkanımdır. Neticede büyük emekleri vardır'' diye konuştu.

''AHMET GÖKÇEK İLE TARTIŞMADIK''

Gökçınar, kulüp futbol şube sorumlusu Ahmet Gökçek ile aralarında herhangi bir tartışmanın yaşanmadığını kaydederek, ''Kendisi başkanımızın oğludur. Futbol şube sorumlusudur. Onunla çok uyum içinde çalıştık. Üstelik bu konuda eğitimlidir'' dedi.

''SPOR DÜNYASINDA BÜYÜK PLANLARIM VARDI''

Gökçınar, başkanlık döneminde sporla ilgili büyük planlarının olduğunu dile getirerek, ''Fırsat olursa tekrar spor camiasına dönmeyi ve Türk futboluna bir nebze de olsa hizmet etmeyi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı. Tartışmalar ve istifa olayları nedeniyle düzgün bir balayı yaşayamadığını belirten Gökçınar, ''Biraz dinlenmeyi düşünüyorum. Ondan sonra yine dostlarımızla görüşüp kararımızı vereceğiz. Tabii ki bir yerlerde bir görev yapmak isterim'' değerlendirmesinde bulundu.

''UFUK BALOĞLU GÖREVİNİN BAŞINDA''

Hilmi Gökçınar, kulüp asbaşkanı Ufuk Baloğlu'nun, kendisinin istifasından sonra görevinden ayrıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ufuk Baloğlu'nun asbaşkanlık görevine devam ettiğini ifade eden Gökçınar, kulübün başına da Ankaraspor'u daha iyi yerlere getirecek birinin geleceğine inandığını sözlerine ekledi.
aa
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 14:05:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?