5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

A.Gücü ligde kalma savaşı verecek

Ankaragücü Teknik Direktörü Saffet Susiç, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, maça iyi başladıklarını ancak sonunu getiremediklerini söyledi.

Susiç, "Maçla ilgili gerçek olan bir şey var. Vestel Manisaspor, bizden çok iyi oynayarak hak ettiği bir galibiyet aldı. Biz maça iyi başlamıştık. Gol pozisyonunu da yakaladık, ama değerlendiremedik. Eğer yakaladığımız pozisyon gol olsaydı, maç daha farklı olurdu. Vestel Manisaspor'u iyi oyunu ve galibiyetinden dolayı tebrik ederim" dedi.

Devre arası kamp döneminde iyi çalıştıklarını, ama bunun karşılığını Vestel Manisaspor maçında alamadıklarını ifade eden Susiç, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Fizik olarak da maça hazırdık. Futbolda bazen istediğinizi yapamadığınız günler vardır. Bugün de böyle günlerden biriydi. Bugünden itibaren zorlu bir lig yaşayacağız. Ligde kalma savaşı vereceğiz" diye konuştu.

Susiç, bir soru üzerine ise Baliç'in henüz tam olarak hazır olmadığını, hazır bir Baliç'in Ankaragücü'ne büyük fayda sağlayacağına inandığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 10:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?