5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

A.Gücü Trabzon'u gözüne kestirdi

Ankaragücü, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde Teknik Direktör Saffet Susiç yönetiminde yapılan çalışmada sarı-lacivertli futbolcular, düz koşunun ardından dar alanda top kapma ve kısa pas çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi. Sarı-lacivertli futbolcular, kardan dolayı buzlanan zeminde hayli zorlandı. Antrenmana sakatlıkları bulanan Ayhan Evren ve İbrahim Yavuz katılmadı. Hasta olan Birol ise çalışmayı yarıda bıraktı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Saffet Susiç, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, futbolcularının Trabzonspor maçına çok iyi şekilde hazırlandığını belirterek, "Hafta sonunda Trabzonspor ile çok önemli bir maç yapacağız. Trabzonspor da biz de ligin ikinci yarısına iyi başlayamadık. Bu maç için futbolcularım çok istekli ve arzulu şekilde hazırlanıyor. Ağır zemin şartlarında oynanacak maçta en büyük korkum sakatlık yaşanması. Umarım sakatlık yaşanmayan güzel bir maç oynarız. Maçın sonucu hakkında bir tahminde bulunmak güç. Ama takımımız bu çalışma temposuyla ligi ilk 10 içerisinde bitirecektir" diye konuştu.

Sarı-lacivertli ekibin başarılı file bekçisi Orkun Uşak da, hafta sonunda çok zorlu şartlarda Trabzonspor ile karşılaşacaklarını ifade ederek, "Trabzonspor ile oynayacağımız maç çok zorlu geçecek. İki takım da birbirlerinin yanı sıra zorlu iklim şartları ile de mücadele edecek. Bizim için çok önemli bir maç. Sahada çok iyi mücadele ederek Trabzonspor maçından en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 11:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?