1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

A.Gücü'nde Mansız krizi

Ankaragücü'nde ilk yarının son maçından sonra izin almadan tatile çıkan İlhan Mansız krize neden oldu.

Ankaragücü, Fortis Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını İlhan Mansız olmadan sürdürüyor. Ankaragücü'nün ilk yarının son maçında Sivasspor ile oynadığı maçın ardından basın mensuplarına 'Ben 6 hafta önce izin aldım, Tarsus İdmanyurdu maçında oynamayacağım' diyen İlhan Mansız'ın gerçekleri söylemediği ortaya çıktı.

Antrenman öncesinde konu ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ankaragücü Teknik Direktörü Saffet Susiç, İlhan'ın kendisinin bilgisi dışında izne ayrıldığını belirterek, "İlhan Mansız kendi kendine izin aldı. Benim iznim olmadan izne ayrıldı. İlhan Mansız, Tarsus İdmanyurdu maçı kadrosunda da yer alıyordu. İlhan Mansız ile ilgili kararı yarın antremandan önce vereceğiz" dedi.

İlhan Mansız, Sivasspor maçından sonra izin aldığını belirterek, Miami'ye tatile gideceğini söylemişti. Daha önce de antremanda arkadaşlarıyla sözlü olarak tartışan golcü oyuncu, takımdan kopma noktasına gelmiş, özür dilemesinin ardından takımda kalmıştı. İlhan Mansız'ın bu son hareketinden sonra takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 17:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?