1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Akyüz: Hakemi de kurtardık

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, hakem Bülent Demirlek'in kırmızı-siyahlı ekibe teşekkür etmesi gerektiğini belirterek, "Oyuncularımız, Diyarbakırspor karşısında aldığı galibiyetle hem 3 puanı hem de hakemi kurtardılar" dedi.

Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirten Basın Sözcüsü Akyüz, "Diyarbakırspor maçında sonuca etki edebilecek üç önemli hakem hatası vardı. Karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek tartışmasız bir golümüzü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Attığımız bir golü avantaj kuralını hiçe sayıp faul atışı verdi. Bir de penaltıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir pozisyonda aleyhimize penaltı verdi. Bir maçta bir takımın aleyhine bu kadar hata normalde maç sonuna etki etmesi gerekirdi. Ancak bizim çocuklarımız hem üç puanı hem de hakemi kurtardılar. Hakemin Gençlerbirliği takımına teşekkür etmesi lazım" diye konuştu.

Karşılaşma geneline bakıldığında Diyarbakırspor'a pozisyon vermediklerini belirten Akyüz, hakem hataları olmasa ve gol vuruşlarından daha şanslı olunsaydı atılan gol sayısının iki katının olabileceğini kaydetti. Son haftalarda oynanan takımların puan açısından sıkıntılı takımlar olduğuna dikkat çeken Akyüz, "Ancak o yönü bizi ilgilendirmiyor. İlk devrenin son maçında yine son maçında yine puan açısından sıkıntılı olan Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağız. Amacımız ve inancımız o maçı da kazanıp ilk devreyi tamamlamak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 13:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?