1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ankara'da 3 puan sesleri

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında deplasmanda oynayacağı Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

ASKİ Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından açma germe hareketleri yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman dar alanda top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Antrenman öncesinde açıklamada bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, takımın oynadığı futboldan memnun olduğunu belirterek, "Takımın futbolundan, mücadelesinden ve oyun disiplininden son derece memnunum. Ankaraspor daha iyi olacak. Takımı tanıdıkça herşeyi rayına oturtacağız. Süper Lig'in ilk yarısında kalan 4 maç bizim için çok önemli. Bu 4 haftayı iyi geçirirsek, devre arası kampını iyi değerlendirip bambaşka bir Ankaraspor olacağız" diye konuştu.

Tecrübeli defans oyuncusu Savaş Bahadır ise iyi futbol oynamalarına rağmen şans faktörünün yanlarında olmadığını belirterek, şans faktörünün yanlarında olması durumunda Ankaraspor'un daha iyi yerlere geleceğini söyledi.

Mavi-beyazlı orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer de, oynadıkları maçlarda çok şanssız puanlar kaybettiklerinin altını çizerek, Vestel Manisaspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini kaydetti.

Golcü oyuncu Ersen Martin de, bütün takımların kendilerine karşı kapalı bir futbol oynadıklarını ve bunun neticesinde şanssız puanlar kaybettiklerini belirterek, Vestel Manisaspor maçında özlenen iyi futbollarını sahaya yansıtıp sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 11:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?