1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ankaragücü yasta

Ankaragücü Kulübü Kongre Üyesi Süha Mirahur'un 23 yaşında hayatını kaybeden oğlu Ali Çağatay Mirahur, sarı-lacivertli yöneticiler ve futbolcular tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Ankaragücü Kongre Üyesi ve Merkez Bankası Dış İlişkiler Genel Müdürü Süha Mirahur'un, dün geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden 23 yaşındaki oğlu Ali Çağatay Mirahur için Ankara Kocatepe Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi.

Genç yaştaki oğlunu kaybeden Mirahur ailesini, acılı günlerinde Ankaragücü yönetimi ve futbolcuları yalnız bırakmadı. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Ali Çağatay Mirahur'un cenaze töreninde, Mirahur'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, İkinci Başkan Kemal Ünsal, yöneticiler Mümtaz Karakaya, Salim Türker, Basın Sözcüsü Serhat Arıkan ile futbolculardan Hakan Kutlu, Zafer ve Gökmen de yer aldı. Kılınan cenaze namazının ardından Mirahur'un cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 17:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet burak IP: 88.231.159.xxx Tarih : 23.01.2008 09:06:04

abi başın sağolsun duyun ca çok üzüldük başın sağolsun bu benim eski msn adresim abi ben siteye üye olmak istiyorum HERŞEY ANKARA GÜCÜ İÇİN tekrar başiniz sağolsun