5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ankaragücü'nde 3 imza birarada

Ankaragücü; Samsunspor'dan Ceyhun Eriş, Brezilya'nın Ponte Preta takımından Andre Da Silva ve Belçika 2. Lig takımlarından Dessel Sport'tan Mustafa Kalkan ile sözleşme imzaladı. 

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen ve Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ural'ın da hazır bulunduğu imza töreninde; Ceyhun Eriş 1 yıl, Andre Da Silva 1 yılı opsiyonlu 3 yıl ve Mustafa Kalkan da 2 yıllığına kendilerini Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 

İmza töreninde konuşan Mehmet Ural, teknik kadronun isteği doğrultusunda transferleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirterek, eksik mevkilere takviye yapmak amacıyla 1-2 oyuncuyla daha görüştüklerini söyledi.
Sarı-lacivertliler'in yeni transferi Ceyhun Eriş de daha önce formasını giydiği Ankaragücü'ne dönmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Ankaragücü'nde daha önce forma giydiğim dönemde bir sakatlığım vardı. Bu nedenle benden bekleneni veremedim ama bu sefer hazırım. Ankaragücü'ne daha önce veremediklerimi şimdi daha fazlasıyla vereceğim" dedi.
Brezilyalı oyuncu Da Silva ve gurbetçi oyuncu Mustafa Kalkan ise Ankaragücü'nün başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, Sarı-lacivertli kulüple iyi işlerin altına imza atacaklarına inandıklarını söyledi.
Ankaragücü'nün yeni transferleri, daha sonra birlikte basın mensuplarına poz verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2006 Cumartesi 14:39:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?