1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ankaraspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında oyanayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.
Beşiktaş galibiyetinin ardından bir gün izin yapan mavi-beyazlılar, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı. Ostim Stadı'nda yapılan antrenmana Ersen Martin dışında tüm futbolcular katıldı.

 Futbolcuların verilen bir günlük arada dinlendikleri ve Kayserispor maçı öncesinde yapılan ilk antrenmanda hırslı oldukları göze çarptı. Altay ile yapılan Türkiye Kupası maçının henüz 6. dakikasında talihsiz bir şekilde ayak bileğinden sakatlanan Ersen Martin'in sakatlığının 2 hafta sonra tam olarak geçeceği ve daha sonra bu futbolcunun antrenmanlara katılabileceği açıklandı.

Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, Ersen Martin'in fizyoterapist Umut Şahin'in nezaretinde tedavi altında olduğunu ve Ersen'in durumunu sıkı bir kontrole aldıklarını belirtti. Ersen Martin'in Kayseri maçı sonrasındaki milli maç nedeniyle verilecek arada, sakatlığını atlatacağını bildirdi. Ankaraspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise Beşiktaş galibiyetiyle morallerinin tekrar yerine geldiğini kaydederek, pazar günü karşılaşacakları Kayserispor'un Beşiktaş gibi ligin güçlü takımlarından birisi olduğunu, ligin renkli ve güçlü iki takımının karşılaşacağı maçın zevkli ve kaliteli geçeceğine inandığını belirtti.

 Aybaba, Beşiktaş maçındaki mücadelelerini bu maçta da ortaya koymaları halinde deplasmandan galibiyetle dönebilecelerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 15:57:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?