1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ankaraspor'da revizyon başladı

Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte revizyona gidilen Ankaraspor'da 2 oyuncuyla daha yollar ayrıldı.

Ligin 2. yarısına güçlü bir kadroyla girmek isteyen Ankaraspor'da, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yönetim arasında yapılan görüşmelere devam ediliyor.

Son yapılan görşmeden sonra daha önce gözden çıkartılan savunma oyuncuları Savaş Bahadır ile Şenol Yavaş'ın takımdan ayrılmaları kesinlik kazanırken, diğer bir savunma oyuncusu Ramazan Tunç'un ise yerine adam bulunması halinde takımdan gönderileceği öğrenildi.

Bu gelişmelerin ardından ise dün akşam yapılan toplantının ardından genç oyuncular Emre Köksal ve kaleci İskender ile de yollar ayrıldı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın bu 2 oyuncu için olumsuz bir rapor vermesi üzerine genç oyuncuların mavi-beyazlı kulüpten ayrılmasına karar verildi.

Takımın savunmasının yanı sıra orta sahada da revizyona gitmeyi planlayan Çalımbay, takasta kullanılmak üzere Mustafa Yalçınkaya, Ümit Aydın ve Mustafa Sarp'ı da gözden çıkarmıştı. Son gelişmelerle birlikte Çalımbay'ın gözden çıkarttığı futbolcu sayısı 8'e yükseldi.

.
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2005 Perşembe 11:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?