1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ankaraspor'u yağmur da durduramadı

2. yarı hazırlıkları için Antalya'ya giden Ankaraspor ilk hazırlıklık çalışmasını bugün yağmurlu bir havada yaptı.

Antalya'daki ilk etap kamp çalışmalarına başlayan Ankaraspor, Antalya'da soğuk ve az yağışlı bir havada koşu yaptı. Sabah saatlerinde başlayan uzun süreli koşuda, futbolcuların tamamının kampa hazır geldiği görüldü. Kamp öncesinde verilen idman programını harfiyen yerine getiren futbolcularına teşekkür eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın da yorucu koşuya katılması dikkat çekti.

Yaklaşık 1.5 saat süren koşuda futbolcuların adeta pestilini çıkaran Çalımbay, futbolcularının performansından son dernece memnun kaldı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, göreve geldiğinde takımın havasının çok iyi olmadığını hatırlatarak, "O günden bugünlere çok mesafe kat ettik. Gereken yerlere transfer yaptık. Ancak eksik olan mevki olan defansa da bir yabancı oyuncu takviyesiyle transferi tamamlayacağız. Ligin ikinci yarısında daha iyi futbol oynayacağız. Ancak hedefimiz, Ankaraspor'u gelecek sezon Avrupa Kupaları için mücadele edecek seviyeye getirmek" diye konuştu.

Öte yandan, yerli futbolcuların tamamı kampa dahil olurken, yabancı futbolcular yılbaşı sonrasında ülkelerinden Antalya'ya gelerek ikinci etap çalışmalarına katılacak.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 16:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?