5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ankaraspor'un Antalya kampı başladı

Liglere verilen 1 haftalık ara nedeniyle Antalya'ya giden Ankaraspor, burada ilk çalışmasını yaptı.

Kötü hava şartları nedeniyle liglere 1 hafta ara verilmesi nedeniyle Antalya'ya giden mavi-beyazlı ekip, ilk antrenmanını gerçekeştirdi. Belek'de bulunan Sirene Golf Otel'de kamp yapan Ankaraspor'da futbolcular, teknik direktör Giray Bulak yönetiminde lige verilen 1 haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmek için sıkı bir şekilde çalışıyor. Mavi-beyazlılarda Radoslav Batak ve Tita'nın sakatlığı devam ediyor. Bu futbolcular Fizyoterapist Umut Şahin yönetiminde fitness-center'de ağırlık çalışması yapıyor.

Ankaraspor Genel Menajeri Mehmet Şen, Ankaraspor'un hedeflediği noktalara varması için kulüp-yönetim-futbolcu üçgeninde vargüçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, "Ankaraspor'un sezon başı hedefiyle, şimdiki durumu arasında farklar var. Şimdi alt sıralardayız. Ancak yükselen bir grafik çizme yolunda ilk adımı, teknik direktör Giray Bulak'ı takımın başına getirerek attık. Başkan ve yönetici arkadaşlarımızla, hak etmediğimiz yer olan alt sıralardan çıkmak için çalışıyoruz. Göreceksiniz, Ankaraspor kısa zamanda uzun mesafeler kat edecektir" şeklinde konuştu.

Mehmet Şen, mavi-beyazlı ekibe yeni katılan transferlerin de uyum sürecini kısa zamanda attıklarını belirterek, "Yeni arkadaşlarımızla birlikte uyum içindeyiz. Var olan takım ruhu içinde, değerimizi artırmak ve üst sıralara çıkmak en büyük arzumuz. Yurt genelinde yaşanan elverişsiz hava koşulları nedeniyle verilen arada takımımızı yeni hocamızla Antalya'nın elverişli güzel atmosferinde toparlamak bizim için çok iyi oldu. Buradan Ankaraspor'u sevenlere sesleniyorum. Rahat olsunlar, sıkı bir Ankaraspor geliyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 16:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?