5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ankaraspor'un hedefi 25 puan

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, Süper Lig'in ilk yarısında hedeflerinin 25 puan toplamak olduğunu belirterek, bu doğrultuda hafta sonu ligde oynayacakları Antalyaspor maçında sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. 

Fortis Türkiye Kupası'nda Kasmpaşa'yı eleyerek gruplara kalmalarının takıma moral kazandırdığını ifade eden Başkan Hilmi Gökçınar, "Kasımpaşa karşısında özellikle 2. yarıda futbolcularımızın kendilerini yormadan gösterdikleri performans çok iyiydi. Sahada mücadele eden 11 kişinin de aynı düşünce içinde futbol oynadığını gördük. Hafta sonunda Antalyaspor ile zorlu bir maç yapacağız. Kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmada Antalyaspor karşısında ligdeki ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz. Antalyaspor'u yenerek ligde üst sıralara yükselmek istiyoruz" diye konuştu. 

Bu sezon ligde kötü takımın bulunmadığını ve sahada mücadele eden takımların başarılı olduğunun altını çizen Başkan Gökçınar, "Ankaraspor olarak, Süper Lig'in ilk yarısındaki hedefimiz 25 puan toplamak. Antalyaspor da ligin yeni takımı olmasına rağmen çok iyi bir kadro kurdu ve çok iyi mücadele ediyorlar. Biz Antalyaspor karşısında kendi evimizde oynamanın avantajını kullanarak, gülen taraf olacağız" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 12:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?