1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ankargücü temkinli

Ankaragücü, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken ihtiyatı da elden bırakmıyor.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Saffet Susiç yönetiminde yapılan çalışmada 1,5 saat süren antrenmana sakatlığı bulunan İlhan Mansız katılmadı. Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Saffet Susiç, eski takımı Konyaspor'u yakından tanıdığını belirterek, 'Hedefimiz iyi sonuçlarımıza devam etmek. Konyaspor'u çok iyi tanıyorum. Konyaspor, çok iyi bir takım ve onlarla çok zorlu bir maç yapacağız. Biz her maça 3 puan için çıkıyoruz. Konyaspor maçı da her maç gibi berabere başlayacak. Neden bu karşılaşmada galip gelmeyelim?' diyekonuştu.

Boşnak teknik adam 'İlhan Mansız'ın antrenmanda genç oyunculara bağırması sonrasında kendisini sert bir şekilde uyardığı' şeklindeki haberlerle ilgili olarak ise, 'İlhan ile aramızda yaşanan olay öyle büyütülecek bir olay değil. Aile içersinde her zaman olabilecek şeyler bunlar. İlhan'ın bir sakatlığı var ve bizimle birlikte çalışmalara katılamıyor. Eğer, yarın yapacağımız çalışmaya katılır ve kendisini iyi hissederse İlhan'ı da Konyaspor maçı kadrosuna alabiliriz. Ama İlhan'ın ilk 11'de forma giymesi zor' dedi.

Ankaragücü'nün tecrübeli orta saha oyuncusu Evren Turhan, milli maç nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, 'Milli maç nedeniyle verilen arada çok iyi çalıştık. İki ekip de çok kaliteli bir kadroya sahip. Çok iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Bizim hedefimiz bu maçtan 3 puan ile ayrılmak. Umut ediyorum ki, bol gollü bir maç olur ve sonuçta galip gelen taraf biz oluruz' dedi.

Sarı-lacivertli ekibin başarılı oyuncusu Deniz Kolgu ise, bir çıkış içerisinde bulunduklarının altını çizerek, 'Konyaspor maçı çok güzel olacak. Biz de iyi bir çıkış içindeyiz. Bu iyi futbolumuzun karşılığını da almaya başladık. Bu çıkışımızı Konyaspor maçıyla devam ettirmek istiyoruz' şeklinde konuştu.


.
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 11:35:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?