5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Aydın: Bizim Liderimiz Ulusoy'dur

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın Futbol Federasyonu'nun başkanlık seçimlerinde Haluk Ulusoy'a destek çıkarak, "Bizim ekibin lideri odur" dedi.

19-20 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağanüstü Genel Kurulu'yla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, "Ekibimiz çalışmalarını devam ettiriyor. Bizde başkanlık problemi yok. O an kimin şartları müsait olursa o başkan olur. Haluk Ulusoy'un yasal engeli kalkmadan önce ben biraz önde gözüküyordum. Haluk Bey'in durumu düzelince sırayı kendisine verdik. Dolayısıyla çalışmalarımızda değişiklik yok. Önümüzdeki 10 günlük bayram tatilinde bayram yokmuş gibi çalışmaları hızla sürdüreceğiz. Sonuçta bu seçimdir, önemli olan sandıktan çıkmak. İyi bir kadro kurarak, bu işi götüreceğimize inanıyorum" dedi.

"Bizim ekibin lideri Haluk Ulusoy'dur." diye konuşan Cemal Aydın, "Mehmet Ali Yılmaz, Haluk Bey'in durumu düzelince çekileceğini belirtmişti. Zaten bu yönde tasarrufunu da yapmış. Önemli olan Türk futboluna hizmet etmek. Biz gelmişiz, başkası gelmiş önemli değil. Çünkü, 2003'ten sonra futbol büyük bir düşüşe geçti. Bunu iyi yere getirmek lazım. Bu işe heyecan duyan arkadaşları içimize alarak iyi bir ekip oluşturacağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2006 Pazartesi 11:13:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?