1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bakkal "Gündem oluşturacağız"

Turkcell Süper Ligi'ndeki çıkışını son haftada kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-0 gibi net bir skorla yenerek sürdüren Gençlerbirliği, kalan maçlarda ''gündem'' yaratacak oyun oynamayı ve sonuçlar almayı hedefliyor!

Teknik direktör Mesut Bakkal, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ilk geldiği günden itibaren takımı üst sıralara çıkarmak için çalıştığını belirterek, Gençlerbirliği'nin her maçta gündem oluşturacak bir takım olacağını savundu.

İyi, göze hoş gelen ve gole dönük bir futbol ortaya koymak için çaba sarfettiklerini anlatan Bakkal, ''Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Genç ve öğrenmeye aç bir ekibim var. Göreve geldiğimizden bu yana 9 maç oynadık. Son 4 maçta da 9 atıp, 2 gol yedik. İyi bir takım olduk. Hem savunmayı, hem de hücumu iyi organize etmemiz gerekli. Oyuncularımdan memnunum. Kalan 4 maçta gündem oluşturmaya oynayacağız. Üst sıralar için oynamak hedefimiz. Her maçta gündem oluşturan bir takım olacağız.'' diye konuştu.

Denizlispor ile deplasmanda yapacakları maçı gündem oluşturmak için başlangıç gördüklerini anlatan teknik direktör Bakkal, ''Rakibimiz, Samsunspor karşısında aldığı galibiyetle de gücünü kanıtladı. Kazanmaya gidiyoruz. Ligdeki geleceğimiz için kalan 4 maçı da hasarsız geçmemiz gerekli. İlk yarıdaki hedefimiz ligi 6. sırada bitirebilmek'' dedi.



.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 15:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?