1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Çalımbay:Trabzon zor deplasman

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

ASKİ Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından, istasyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, son maçlarda iyi oynamalarına rağmen sonuç alamadıklarını belirterek, "Ligde istediğimiz yerde değiliz. Son maçlarda iyi oynamamıza rağmen bunu sonuca yansıtamıyoruz. Son Galatasaray maçında da bireysel hatalar sonucunda golleri yedik. Galatasaray maçının hakkı beraberlikti. Bazı eksiklilklerimiz var. Bunları telafi etmeye çalışıyoruz. Bunu da eni iyi şekilde devre arasında yapabiliriz. Şu an için tek düşüncemiz ligin ilk yarısında kalan 2 maçımızdan iyi neticelerle ayrılmak" diye konuştu.

Çalımbay, hafta sonunda Trabzonspor ile çok zorlu bir mücadele yapacaklarının altını çizerek, "Trabzon çok zor bir deplasman. Trabzonspor da toparlandı ve çok iyi durumdalar. Ama bizim puanlara fazlasıyla ihtiyacımız var. Trabzonspor maçından en iyi neticeyle dönmek isitiyoruz. Ardından da Kayseri Erciyesspor maçını da en iyi şekilde geçip devre arasına bu şekilde girmek isitiyoruz" dedi.

Basın mensuplarının sorusu üzerine Çalımbay, takımın eksiklerinin olduğunu belirterek, "Devre arasında her mevkiye transfer yapacağız ve yapmamız gerekiyor. Takımdan kimseyi göndermeyi düşünmüyorum ama mutlaka çok iyi takviyeler yapacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 15:18:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?