1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Cavcav'a açıklama tepkisi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Şekip Mosturoğlu, Kulüpler Birliği ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, Tahkim Kurulu'nda yaşanan istifalarla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

TFF'nin Levent'teki merkezinden ayrılırken basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şekip Mosturoğlu, İlhan Cavcav'ın yaptığı açıklamaları çok talihsiz bulduğunu belirterek, "Ben İlhan Cavcav'ın bu açıklamayı Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı sıfatıyla değil, Deniz Barış davasının tarafı Gençlerbirliği Kulübü Başkanı sıfatıyla yaptığını düşünüyorum.

Benim veya kurumumdan herhangi bir kişinin, Tahkim Kurulu'na baskı yapması söz konusu olamaz. Kurumsal kimlikte her türlü politikayı federasyon başkanı belirler ve yönetim kurulu uygular. Şahsen herhangi bir girişimim olmadığı gibi, İlhan Cavcav'ın da konunun tarafı olması itibariyle duygusal bir durum yaşadığına inanıyorum" diye konuştu.

Tahkim Kurulu'nda yaşanan istifaların son durumunun sorulması üzerine de Mosturoğlu, "Daha bir hareket yok. Bize gelen 2 istifa var. Onun dışındakileri basından takip ediyoruz. Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı görüşmeleri sürdürüyor" dedi.

Bu arada, TFF Başkanı Levent Bıçakcı ile yaptığı görüşme sonrası kısa bir açıklamada bulunan Kulüpler Birliği ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Kısa bir konuşmamız oldu. Arkadaşlarıyla konuyu görüşüp daha sonra bize döneceklerini belirttiler. Biz de onların cevabını bekleyeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan TFF binasına gelen Tahkim Kurulu Başkanı Selçuk Öztek ise, yarın yapacakları toplantı sonrası bir açıklamaları olacağını kaydetmekle yetindi.

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 22:57:26
Güncelleme :30 Ekim 2005 Pazar 05:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?