5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Etimesgut Şekerspor'da şok gelişme

Etimesgut Şekerspor'da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Sergen Yalçın başta olmak üzere 5 yıldız oyuncu süresiz kadro dışı bırakıldı. 

Geçen hafta teknik direktör Bahri Kaya ile yollarını ayıran Yeşil-beyazlı ekip, yeniden Bahri Kaya ile anlaştı. Etimesgut Şekerspor'da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Etimesgut Şekerspor'da son haftalarda alınan başarısız sonuçların faturası yıldız oyunculara kesildi. Son olarak ligde Yalovaspor'a 4-0 mağlup olan Etimesgut Şekerspor'da yıldız futbolcular Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Evren Turhan ve Tamer Tuna süresiz kadro dışı bırakıldı. Yeşil-beyazlı ekipte ayrıca geçen hafta kulüple yollarını ayıran Teknik Direktör Bahri Kaya ile yeniden anlaşma sağlandı. Bahri Kaya, 1 maç aradan sonra Etimesgut Şekerspor'un Çanakkale Dardanelspor ile oynadığı maçta takımının başında sahaya çıktı. 

Bu gelişmeler üzerine Kulüp Genel Müdürü Cüneyt Tanman ile Altyapı Sorumlusu Tamer Güney istifa ederek, kulüple yollarını ayırdı.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 16:14:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?