5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Gaziler Cenk'i ödüllendirildi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şubesi, Beşiktaş maçında yaptığı örnek hareketten dolayı, Kayseri Erciyessporlu Cenk İşler'i plaketle ödüllendirdi..

Başkan Celal Taşdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Hacı Boydak kulüp tesislerine gelişlerinde, kulüp başkanı Enver Kemaloğlu, teknik direktör Mustafa Uğur, futbolcu Cenk İşler ile yöneticiler tarafından karşılandı.

Taşdemir, başarılarıyla göz dolduran Kayseri Erciyesspor'un bu kez centilmenlik örneği olarak adından söz ettirdiğini, bundan da mutluluk duyduklarını belirtti.

Cenk'in, takımı yenik olmasına karşın, gol atmak yerine sakatlanan arkadaşını düşünerek topu dışarı attığını hatırlatan Taşdemir, ''Böyle hareketleri özlemiştik. Cenk kardeşimiz, yaptığı davranışla örnek olmuş, adeta unutulmaya yüz tutmuş centilmenliğin var olduğunu herkese göstermiştir. Biz de, Gaziler Derneği olarak futbolcumuzu kutluyor, centilmenliğinden dolayı plaketle ödüllendiriyoruz'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Enver Kemaloğlu da, futbolcuları Cenk'in yapması gerekeni yaptığını belirterek, davranışın biraz abartıldığını düşündüğünü söyledi.

Kemaloğlu, ''Cenk, futbolun içinde olması gereken güzel bir davranış göstermiştir. Biraz abartıldığını düşünüyorum. Bunu, kendisi de söylediği için rahatlıkla ifade ediyorum. Cenk'in bu kadar çok konuşulmasının, Türk futbol kamuoyunun böylesi hareketlere ne kadar aç olduğunu göstermektedir. Gazilerimize de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum.'' dedi.

Golcü futbolcu Cenk İşler ise, hareketinden dolayı çok sayıda tebrik, övgü ve ödül aldığını kaydederek Gaziler Derneği'nin plaketinin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını anlattı.

Başkan Taşdemir, konuşmaların ardından Cenk İşler'e plaket, kulüp başkanı Kemaloğlu'na ise Gaziler Derneği'nin flamasını hediye etti.


.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2006 Cumartesi 16:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?