5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Gençlerbirliği Fener'e kilitlendi

Devre arası kampını Antalya'da tamamlayan Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçı için İstanbul'a geçiyor.

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, yaptığı yazılı açıklamada takımın Antalya kampının çok başarılı geçtiğini belirterek, "Yeni transferlerimizin takıma uyumu ve takım içindeki arkadaşlık ve dayanışma mükemmel bir durumda. Fizik ve teknik bakımdan çok iyi hazırlanan takımımız inşallah ikinci yarıya da galibiyetle başlayacaktır." diye konuştu.

Kamp süresi içinde yapmış oldukları 5 hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldıklarını ifade eden Akyüz, sırasıyla Gençlerbirliği ASAŞ'ı 3-1, Türk Telekom'u 2-0, Belçika'nın GBA takımını 3-2, Antalyaspor'u 1-0 ve son maçta da Rusya'nın güçlü takımı Spartak Moskova'yı 2-1 yendiklerini kaydetti.

İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacakları ilk maçın zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini ifade eden Akyüz, takımın şu anki performansı ve kazanma arzusunun Fenerbahçeyi yenme konusunda etkili olacağını belirtti.

Akyüz, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe tabi ki çok güçlü, eksikliklerine rağmen geniş kadrosu ile özellikle kendi sahasında avantajlı görünmektedir. Biz de kendi takımımıza güveniyoruz. Hem ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak hem de Fenerbahçe'nin yenilmezlik unvanına son vermek için elimizden geleni yapıp İstanbul'dan puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Bu hafta başlyacak ikinci yarı için tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Kavgasız, küfürsüz, centilmence ve de hakem hatalarının az olduğu adaletli bir sezon diliyoruz."

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 13:47:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?