5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Gençlerbirliği galibiyetten emin

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, takımlarına güvendiklerini belirterek, Beşiktaş maçından puan alacaklarına inandıklarını bildirdi.

Başkent ekibinin Beşiktaş ile oynayacağı zorlu mücadele öncesinde yazılı bir açıklama yapan Akyüz, Süper Lig'in ikinci yarısına beklemedikleri bir Fenerbahçe mağlubiyetiyle başladıklarını belirterek, "Devre arasını iyi bir hazırlık kampı ile geçiren takımımız, bu performansını malesef Fenerbahçe karşısında gösteremedi. Fenerbahçe maçı, devrenin ilk maçı olması nedeniyle bu tür beklenmeyen sonuçlar normaldir" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe maçının ardından kötü hava şartları nedeniyle liglerin 1 hafta ertelenmesiyle bu sefer Beşiktaş ile deplasmanda zorlu bir maç yapacaklarının altını çizen Akyüz, "Beşiktaş maçı takımımızın gerçek gücünü ortaya koyması ve ikinci yarısı performansı için çok önemli. Turkcell Süper Ligi'nin en iyi kadrolarından birine sahip olan Beşiktaş tabiki çok zorlu bir rakip.

Fortis Türkiye Kupası'nda da Samsunspor karşısında oynadıkları futbol ortada. Ancak bizde takımımıza güveniyoruz. Beşiktaş maçından mutlaka puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. Sonuç ne olursa olsun maçın çok zevkli geçeceğinden eminiz. Maçın bir o kadar da sportmence ve centilmence geçmesini ve hakem hatalarının sonuca etki etmeyecek düzeyde olmasını diliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 13:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?