1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Gençler'de neşeli idman

Gençlerbirliği'nde 18 yaşına basan Nijeryalı yıldızı Isaac Promise'nin doğumgünü, düzenlenen neşeli bir partiyle kutlandı.

Gençlerbirliği'nin sezon başında kadrosuna dahil ettiği ve Avrupa'nın dev kulüplerinin de sürekli takibinde olduğu Nijeryalı Isaac Promise 18 yaşına girdi. Isaac'a bu güzel gününde takım arkadaşları antrenman sonrasında sürpriz bir doğumgünü partisi düzenledi.

Takım arkadaşlarının esprileri arasında doğumgünü pastasını kesen genç yıldız, kendisini bir anda pasta savaşının ortasında buldu. Takım arkadaşlarının pasta darbelerinden kendisini kurtaramayan Isaac'in yüzü tamamen pastaya bulandı.

Öte yandan, hafta sonunda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği'nde ise bugün oldukça neşeli bir antrenman vardı. Dışarıda İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada antrenör Bülent Korkmaz nezaretinde düz koşu yapan kırmızı-siyahlı futbolcular, Bülent Korkmaz'ın basın mensuplarına 'Dışarıda İstaklal Marşı okunuyor, siz hazırolda durmuyorsunuz' şeklindeki sözleri üzerine, esprili bir hareketle karşılık verdi.

Bülent Korkmaz koşmayı sürdüdürken, arkasında koşan futbolcular bir anda hazır ol durumuna geçerek İstiklal Marşı'nı okumaya başladılar. Antrenmanın diğer bölümünde ise 2 gruba ayrılan futbolcular, frikik yarışması yaptı. Yarışmayı kazanan grup ise yeşil sahada sevinç gösterilerinde bulundu.

 

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 17:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?